четвер, 14 листопада 2013 р.

Підсумки конференції ART Improve 2013 + репортаж CNL



Ну ось і завершилася конференція ART Imporve 2013. Це були ДВА неймовірні дні роздумів про мрії в нашому житті, нових знайомств, експертних дискусій та практичних занять в сфері візуального мистецтва, музики, кіно та театру. Конференцію цього року відвідало біля 300 чоловік (разом з гостями та учасниками) і ми НАДЗВИЧАЙНО вдячні нашому Господу, за те, що саме Він забезпечив і зробив це можливим.

Ми дуже надіємося, що ця конференція була корисною і принесла благословіння всім її учасникам. І що кожен з вас буде ще довго згадувати про ті істини, які Господь відкривав вам тут і ті рішення, які ви приймали для себе. Також, надіємося, що та атмосфера (з кавою та випічкою), яку ми намагалися створити - принесла вам багато цікавих розмов та нових друзів, які надихнуть на нові творчі проекти в майбутньому.

Особливу подяку, хочеться висловити ВСІМ ВОЛОНТЕРАМ, які підтримували організаційну команду та виділили свій час на роботу під час конференції. Подяка всім музичним гуртам, які погодилися прийняти участь в програмі, а також нашим СПІКЕРАМ та ЕКСПЕРТАМ, які ділилися зі Слова Божого та своїм життєвим досвідом. Окрема подяка, звичайно також всім спонсорам та партнерам конференції (особливо компанії МУЗБІРЖА - звук/світло та NOKAN - реклама та сувеніри) - без вас ми б не відчували такої впевненості в фінансових та ресурсних аспектах організації. Ваша підтримка, дійсно була тим "тилом" на який ми завжди могли розраховувати.

Дякуємо, що довіряєте нам. До зустрічі на наступній події від ART Improve, яка, з Божою допомогою, надіємося, відбудеться дуже скоро.

ПІДСУМКОВЕ ВІДЕО про конференцію:

Немає коментарів:

Дописати коментар