суботу, 17 листопада 2012 р.

Підсумки ART Improve 2012: ЕКСПЕРИМЕНТ ВІДБУВСЯ!!


Ну що друзі, можна з сміливістю сказати, що з Божою милістю конференція ART Improve 2012 пройшла та завершилася, і в загальному висновок можна зформулювати в двох коротких словах - ЕКСПЕРИМЕНТ ВДАВСЯ!! :-)

Ми всім говорили, ще задовго до 9-10 листопада, що ця конференція - чистої води експеримент і ми почали планувати її всього за 1,5 місяці до початку. У нас не було ні бюджету, ні команди організаторів на зарплаті, ні чіткого плану, що ми хочемо провести. Відповідно, ніхто не знав у що це все вил'ється і чого очікувати.

Можна розповідати багато чого, але якщо сказати коротко, то Господь рясно благословив нас завзятою командою волонтерів-організаторів, партнерами, які були готові допомогти фінансово та волонтерами, які віддано послужили в різних аспектах проведення конференції.

Ми пізніше детальніше напишемо про кожний аспект конференції та викладемо навіть деякі додаткові фото, аудіо та ВІДЕО матеріали. Але поки що можете переглянути ФОТО ЗВІТ про конферецію на офіційній сторінці ART Improve у Facebook.  А також подивитися відео про конференцію, яке нам допоміг зробити Kolodich Video Production:
 

Немає коментарів:

Дописати коментар